شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۵۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
تسنیم- محمد دریایی مشاور طب سنتی گفت: ذات غم و اندوه ؛ سرد است،انسان با شنیدن اخبار غم انگیز به خصوص غم از دست دادن عزیزانش، بدنش سرد و سودآساز می‌شود لذا به همین دلیل در فرهنگ تغذیه ایرانی؛ در مراسم سوگواری غذاهای با طبع گرم خرما،گلاب، قهوه و حلوا سِرو می‌شود، چرا که این مواد غذایی سودا را از بین می‌برد و تحمل غصه را بیشتر می‌کند و صبر آفرین می‌شود.
وی افزود: بر عکس - انسان وقتی شاد و مسرور است, حرکت گلبول‌های قرمز خونش بیشتر شده و رنگ رخسارش زیبا می‌شود؛ انسان وقتی در محیط‌های شاد به سر می‌برد بدنش به حالت نرمال تری قرار می‌گیرد.بی‌سبب نیست که حیات و زندگی گرم آفریده شده و به مجرد اینکه روح از بدن خارج می‌شود بدن سرد و یخ می‌شود،غذاهای مصرفی نیز دقیقاً همین اثر را دارند.غذاهایی مانند کال جوش، اشکنه،نرگسی از سفره ایرانی برچیده شده است و غذاهای با طبع سرد مانند برنج در ناهار یا شام مصرف می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: