دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۲
تسنیم- محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی گفت: ناخالص بودن نان، همان فیبر و املاح معدنی و ویتامین‌های مفیدی است که ما به‌عنوان "سبوس" از گندم و جو جدا می‌کنیم و ناآگاهانه در اختیار چهارپایان قرار می‌دهیم و خود را از منافع سرشار غذایی و درمانی آن محروم می‌کنیم.برای پیش‌گیری از بیشتر بیماری‌ها و اختلالات گوارشی، قلبی ــ عروقی، یبوست، همورویید و پاک‌سازی کولون، نان سبوس‌دار گندم و جو که در آن فیبرهای گیاهی و سلولز وجود دارد، بهتر است که مصرف شود.
وی افزود: برای درمان ریزش مو، جوش‌های صورت و لطافت پوست از نان سبوس‌دار استفاده کنید تا گرفتار داروهای شیمیایی و گسترش دامنه زیان‌بار بیماری‌های گوناگون نشوید، آرد سفید، برنج سفید، قند و شکر سفید، دشمن سلامت و بهداشت عمومی است، اجتناب از عوامل کاهنده‌ طول عمر و عافیت، واجب شرعی و یک ضرورت است. نمک دریا احتمال ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد، همچنین باعث جوانی سلول‌ها می‌شود. تبادل مواد معدنی و سمّی میان خون و آب را نیز ممکن می‌سازد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: