دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۴
نمک و دارچین، درمان کننده بیماری‌های معدهسلامت نیوز- سید جواد علوی کارشناس طب سنتی گفت: خوردن دارچین چه به صورت پاشیدن روى غذا، چه به گونه جوشاندن و دم کردن که مثل چاى تهیه می‌کنند برای رفع اشکالات معده، روده بسیار مفید است، دارچین پزنده غذا و لینت دهنده مزاج بلغمى‌ها و سردمزاج‌هاست و یبوست را در این افراد از بین می‌برد.

وی افزود: وجود سردی و تری در معده موجب می‌شود که بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض شود. طبیعت نمک گرم و خشک است که می‌تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد. خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می‌شود، معده قبل از غذا گرم و فعال شود و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده کمک می‌کند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: