دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۷۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۴
باشگاه خبرنگاران- قره‌قروت يا قره‌قروت يکي از فرآورده‌هاي فرعي شير است که به روش سنتي از کشک توليد مي‌شود. هر ۱۰۰ گرم قره‌قروت حاوي۲۴۰ کيلوکالري انرژي است که مي‌تواند بخشي از انرژي مورد نياز روزانه را تأمين کند. قره‌قروت حاوي پروتئين، کربوهيدرات و چربي است. پروتئين موجود در اين فرآورده نقش ساختاري و استحکامي در بدن (به ويژه عضلات) دارد و به رشد و نمو کمک مي‌کند.
قند موجود در قره‌قروت از نوع لاکتوز است که از بهترين قندهاي طبيعي مي‌باشد و انرژي کمتري نسبت به قند معمولي دارد. لاکتوز در طي فرآيند توليد قره‌قروت شکسته شده و به قند ساده‌تر تبديل مي‌شود، بنابراين مصرف قره‌قروت براي افرادي که دچار عدم تحمل لاکتوز شير مي‌باشند، مشکلي ايجاد نمي‌کند. از مهم‌ترين خواص قره‌قروت، درصد پايين چربي آن است که اين محصول را به يک محصول رژيمي براي افراد دچار اضافه وزن و چربي خون بالا تبديل کرده است. قره‌قروت مانند ساير فرآورده‌هاي لبني، حاوي کلسيم است. قره قروت حاوي ويتامين D نيز مي‌باشد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: