تسنیم- سید جواد علوی کارشناس طب سنتی گفت: نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری بسیار ضروری است حتی طبخ غذا هم بر سلامتی تاثیر زیادی دارد. مصرف غذاهایی که در ماکروفر تهیه میشوند، دارای طبع خشکی هستند و بسیار بدن را تحت شرایط خشکی قرار میدهند و برای کسانی که رطوبت معدهشان کم است، اذیت کننده بوده و در دراز مدت بیماریهای ناشی از افزایش خشکی در بدن مانند سرطان را ایجاد میکند. همین افزایش خشکی در بدن عاملی برای تجمع سموم در بدن است. بهتر است که افراد از ماکروفر برای گرم کردن غذا هم استفاده نکنند.
وی افزود: ماکروفر از دیدگاه طب جدید هم موجب تغییر بافت سلولی غذاها میشود و همین تغییر سلولی خود، سمومی وارد غذا میکند که برخی هنوز ناشناخته هستند. در کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی آمده است که ماکروفر به دلیل داشتن امواج الکترومغناطیسی موجب عوارضی همچون آسیب به سلولهای مغزی و دستگاه عصبی، سردرد، خستگی، آب مروارید و حتی سرطان خون میشود.