يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۸۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵

سلامت نیوز- دکتر محمدرضا عباسی متخصص نفرولوژیست گفت: متاسفانه میزان مصرف نمک در جامعه افزایش و میزان مصرف پتاسیم کاهش یافته است که این مساله بسیار نگران کننده است. بر اساس مطالعات کاهش مصرف نمک و افزایش پتاسیم در بدن می‌تواند منجر به کاهش برخی از بیماری‌های قلبی شود. در سس‌ها و مواد افزودنی مقدار قابل توجهی نمک وجود دارد که این مسئله بسیار نگران کننده است.

وی افزود: بحث آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص عوارض مصرف نمک در کشورهای دیگر مدت طولانی است که آغاز شده است و به همین علت ضرورت دارد که کشور ما نیز در این زمینه اطلاع رسانی‌های خود را به صورت وسیع آغاز کند. زندگی مدرن و امروزی منجر به تغییر عادت‌های غذایی افراد شده است. بنابراین میزان مصرف نمک در جامعه افزایش و میزان مصرف پتاسیم کاهش یافته است. کشورهای مختلف جهان تلاش می‌کنند تا کارخانه‌ها را از عوارض مصرف نمک آگاه کنند تا آن‌ها از مقدار نمک کمتری در مواد غذایی استفاده کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: