يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۸۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۶

شفاآنلاین- سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: آلودگی محیطی، آلودگی آب‌ها و دریاها و فلزات سنگین مانند سرب و جیوه در منابع غذایی ما وجود دارد؛ مرغداری‌ها هم از این موضوع مستثنی نیستند زیرا سلامت مرغ رابطه مستقیمی با تغذیه آن دارد. سرب فلزی سمی است که باعث بیش فعالی و اضطراب می‌شود و کشنده است؛ در آبی که می‌خوریم یا هوایی که استشمام می کنیم.

وی افزود: سرب به وسیله باران روی تمام منابع غذایی از جمله صیفی‌جات و محصولات گیاهی ته نشین شده و وارد بدن انسان می‌شود و تاثیرات ناخوشایندی را بر بدن می‌گذارد. بدن انسان تا حدودی فلزات سنگین را در جگر نگه‌داری یا انباشته می‌کند اما فلزات سنگین به آسانی از بدن انسان دفع نشده و انباشته می‌شوند، وقتی اندازه آن به میزان مسمومیت رسید آثار خود را در رفتار، مغز و عملکرد سیستم ایمنی ما خواهد گذاشت. به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد زیرا آلودگی آن نسبت به دیگر اعضای مرغ بیشتر است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: