يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۱۱۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸
سوژه روز
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: با چالش‌هایی برای تصویب عدالت جنسیتی در صحن علنی مجلس مواجه هستیم و مخالفت‌های جدی در این زمینه وجود دارد البته ما آماده پاسخگویی و دفاع از این رویکرد هستیم.
شهیندخت مولاوردی در نشست زنان و عرصه پژوهش که امروز در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد افزود: در حال حاضر در ماده ۳۰ برنامه ششم توسعه به عدالت جنسیتی پرداخته‌ایم و این موضوع در کمیسیون تلفیق مجلس تصویب شده است و قصد داریم چهارچوبی به نام عدالت جنسیتی برای حرکت در حوزه زنان داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: در صورت جاری سازی رویکرد عدالت جنسیتی شاهد تعادل و توازن در ابعاد مختلف زندگی هستیم. پژوهشگران نیز می‌توانند در تعیین شاخص‌های عدالت جنسیتی به ما کمک کنند تا بتوانیم پس از گذشت پنج سال در زمینه تحقق عدالت جنسیتی ارزیابی‌های روشنی داشته باشیم.
وی با اشاره به تدوین سندی مشترک با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر با مشارکت این وزارتخانه در حال تدوین سندی هستیم که نام قطعی آن هنوز مشخص نشده است اما در زمینه مهارت افزایی و توان افزایی زنان بوده و قرار است این سند در هیات دولت به تصویب برسد و راه پر پیچ و خم تصویب اسناد و لوایح در مجلس را طی نکند چرا که بسیاری از سندها و لوایح دچار روند فرسایشی برای تصویب در مجلس شده‌اند.
مولاوردی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: در دولت قبل تلاش شد که رشته مطالعات زنان تعطیل شود اما ما امیدواریم این رشته بتواند در جهت تغییر معناها و ساختارها کمک کند. ساختارهایی که منجر به کهتری زنان می‌شود و باید به نحوه باز تولید این ساختارها توجه کنیم تا بتوانیم آنها را تغییر دهیم. در وجود تفاوت بیولوژیک بین زنان و مردان تردیدی نیست و ما از این دیدگاه عبور کرده‌ایم. در حال حاضر دستور کار پژوهش‌ها باید تغییر ساختارهای مسئله مند باشد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: نهاد آموزش و قانون می‌تواند در ایجاد تغییرات کمک و از بازتولید جایگاه کهتری (زنان به عنوان جنس دوم) زنان جلوگیری کند اما هنوز نتوانسته‌ایم از این دو نهاد بهره برداری لازم را بکنیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: