سه‌شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۶۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۱
ایسنا- زهرا زینلی کارشناس مسئول تغذیه‌ گفت: برای پیشگیری از اضافه‌ وزن و چاقی، قند و شکر مصرفی در برنامه‌ غذایی روزانه باید کمتر از شش قاشق چایخوری باشد که این مقدار شامل قند پنهان در مواد خوراکی مثل عسل، مربا، بستنی، نوشابه و آبمیوه، شیرینی و شکلات هم می‌شود.بسیاری بر این عقیده‌اند که مصرف شیرینی بعد از صرف غذا (به‌ویژه غذای چرب) باعث هضم آن می‌شود؛ درحالی‌که مصرف شیرینی در این مواقع کار معده را سنگین کرده و از طرفی باعث جذب کامل موادغذایی شده و منجر به اضافه‌ وزن و چاقی می‌شود.
وی افزود: مصرف مقادیر زیاد قند و شکر، سمومی را در بدن تولید می‌کند که باعث تخریب سلول‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می‌شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: