سه‌شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۶۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴
تسنیم- سید جواد علوی کارشناس طب سنتی گفت: برای پیشگیری از بروز نفخ افراد باید آداب صحیح غذا خوردن را رعایت کنند.نیم ساعت قبل تا  2ساعت بعداز غذا از مصرف مایعات باید پرهیز کرد, هر لقمه غذا حداقل 30 مرتبه جویده شود, بعد از غذا از خوابیدن باید پرهیز کرد، همچنین بعد از غذا کمی راه بروند, قبل و بعد از غذا کمی نمک مزه مزه کرد، همچنین مواد خام و پخته را با هم نخورند.
وی افزود: زنیان، هل باد، رازیانه، زیره، سیاهدانه، تخم گشنیز و بابونه از هرکدام به‌میزان مساوی مخلوط کرده و یک قاشق غذاخوری از آن را با یک لیوان آب دم کرده و بعد از غذا مصرف کنند.عناصر مورد نیاز بدن به‌صورت یون جذب بدن می‌شوند، و قرص‌های شیمیایی مولکولی مثل کلسیم، آهن و بقیه... هیچ‌گونه جذبی ندارند.کم‌خونی با گرم کردن مزاج افراد برطرف می‌شود، فالوده سیب با عسل همراه با عرق بیدمشک، عرق نسترن و گلاب بسیار خون‌ساز و فرح‌بخش است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: