سه‌شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۶۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳
فارس- محمدجواد اسلامی‌پور متخصص طب سنتی گفت: مطالعات نشان داده که خانواده پیاز‌ها از قبیل سیر، موسیر و تره‌فرهنگی در افراد سالم سلول‌های سرطان‌زا را از بین می‌برد و در بیماران مبتلا به سرطان نیز رشد این سلول‌ها را کند می‌کند که در این زمینه اثر سیر از همه بیشتر بوده به طوری که مصرف این ماده غذایی خطر سرطان‌های روده بزرگ، معده، مری و سینه را کاهش می‌دهد.
وی افزود: سیر ریز ریز شده را ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن غذا بهتر است داخل آن بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن افزایش دهد. هویج دارای بتاکاروتن زیادی بوده و برای جلوگیری از سرطان‌های ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا، پروستات و سینه بسیار مفید است البته نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. کلم‌ها غیر از کلسیم منبع غنی سولفورافان بوده که این ماده نیز خطر بروز سرطان‌های معده، سینه و سرطان پوست را کم می‌کند. همچنین مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از سایر کلم‌ها است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: