سه‌شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۶۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۵

باشگاه خبرنگاران- سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی گفت: در طب سنتی دمنوش‌ها نوعی داروگیاهی محسوب می‌شوند و آثار متفاوتی روی بدن دارند. هر دمنوش برای افراد مختلف با توجه به مزاج و طبع آنها تعیین می‌شود.چای ترش نوعی دمنوش با طبع سرد و خشک است و برای گرم مزاجان مفید و برای سردمزاجان مضر است. این دمنوش پس از مصرف حالت سردی را در بدن ایجاد می‌کند.

وی افزود: افرادی که مزاج سرد دارند و دارای متابولیسم و انرژی پایین هستند باید از خوردن چای ترش به ویژه در فصل سرما و برودت هوا و در اقلیم‌های سردسیری پرهیز کنند. این نوشیدنی فقط برای گرم مزاجان توصیه می‌شود.چای ترش برای گرم مزاجان و افرادی که فشار خون بالا و چربی خون بالا دارند، تجویز می‌شود. این نوشیدنی برای انواع فشارخون و چربی خون مفید است. به طور معمول چای ترش بر سیستم قلب و عروقی و فشارخون تأثیر مستقیم دارد و باعث کاهش متابولیسم بدن، کاهش حرارت بدن و فعالیت قلب می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: