دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷
نکاتی درباره مصرف گوشت شتر
تسنیم- ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب سنتی گفت: طبیعت گوشت شتر گرم و خشک است و در صورت تمایل به مصرف آن بهتر است با روغن زیتون, نمک و شوید، فلفل، سرکه و زیره پخته شود.مصرف درازمدت گوشت شتر برای گرم‌مزاجان مفید نیست و آنها را دچار عارضه خواهد کرد ولی برای افراد سردمزاج یا کسانی که بیماری‌های سردوتر دارند، مفید است.نخود دارای طبیعت گرم‌ و تر است و از بهترین حبوبات برای افزایش قوای عمومی و تقویت نیروی جنسی است و بهتر است در برنامه هفتگی و به‌ویژه در تغذیه کودکان استفاده شود.ماست دارای طبیعت سرد و تر است و می‌توان یک غذای کامل برای میان‌وعده یا حتی وعده‌های غذایی تابستانی به حساب آورد ولی زیاده‌روی در مصرف آن، باعث بروز سوءمزاج سردوتر در دستگاه گوارش و کبد، مفاصل، مغز و...، به‌ویژه در سرد‏مزاجان می‌شود.برای کاهش این عوارض مصرف ماست بهتر است از نعنا، پونه، کاکوتی، مویز، گردو و... استفاده کرد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: