دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۲

شفا آنلاین- از بادام زمینی سرشار از چربی و پروتئین هستند. بادام زمینی را می توان یکی از 8 ماده اصلی حساسیت زا در جهان دانست. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که جوانه زنی کوتاه مدت می تواند به عنوان راهی ساده برای بهبود امنیت غذایی بادام زمینی در نظر گرفته شود و به تولید بادام زمینی های غیر حساسیت زا منتهی شود. با این حال کار این پژوهشگران در این جا به اتمام نمی رسد بلکه برای مشاهده نتیجه بخشی این روش و همچنین استفاده از جوانه زنی برای از بین بردن دیگر مواد آلرژی زای بادام زمینی تحقیقات بیش تری نیاز است.

پروتئین های حساسیت زا در بادام زمینی در طول جوانه زنی بذر تخریب می شوند. محققان به این نتیجه رسیده اند که با تغییر این پروسه طبیعی به واسطه کنترل برخی عوامل محیطی می توان اثر آلرژی زایی بادام زمینی را کاهش داد. تمرکز این دانشمندان بیش تر بر روی ماده اصلی آلرژی زای بادام زمینی به نام Ara h1 بوده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: