شفا آنلاین- دکتر محمد صفریان متخصص تغذیه گفت: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده یا ناراحتیهای گوارشی میشود. همچنین در کسانی که حساسیت دارند ممکن است مشکل ایجاد کرده و موجب بروز سرطان معده یا مری شود، اما استفاده از آن در حد معمول خوب است. فلفل کمی متابولیسم بدن را افزایش میدهد، اما نه در حدی که منجر به کاهش وزن شود. همچنین مصرف ادویه برای زنان باردار، کودکان و بیماران قلبی نیز منعی ندارد.وی افزود: ادویهجاتی که به طور سنتی در غذاها استفاده میکنیم، مفیدند و نباید کنار گذاشته شوند، اما مواد مصنوعی مانند رنگها، طعمدهندههای مصنوعی و بعضی از ترکیبات که به عنوان نگهدارنده اضافه شده و طعمدهنده هستند و بیشتر در غذاهای صنعتی استفاده میشوند، ممکن است بدن را با مشکلاتی مواجه کنند. ادویههای سنتی مانند زردچوبه و فلفل خوب بوده و دارای آنتی اکسیدان هستند، اما در صورتی که در حد معمول به غذا اضافه شوند، ضرری ندارند.