جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۲
با جدا کردن کپک غذا قابل مصرف نیست
تبیان- کپک سبز که بر سطح نان یا دیگر خوراکی‌ها ظاهر می‌شود و همچنین لکه‌های سیاه روی میوه‌ها، هاگ‌هایی هستند که با چشم غیرمسلح هم دیده می‌شوند اما واقعیت این است که برخی از بخش‌های کپک و ریشه‌های آن به سختی قابل مشاهده هستند زیرا به عمق ماده خوراکی نفوذ می‌کنند.از آنجا که هاگ‌های رنگی بر سطح ماده خوراکی تنها بخشی از کپک هستند، جدا کردن این قسمتِ کپک از غذا مانع از ورود ذرات کوچک قارچ به بدن نخواهد شد.به گفته کارشناسان، اگرچه برخی کپک‌ها بی‌ضرر هستند اما تعدادی از آن‌ها برای سلامتی خطرناک‌ و تهدیدکننده‌اند.همچنین برخی کپک‌ها حاوی «مایکوتوکسین» یا همان ماده سمی هستند که موجب بروز واکنش‌های آلرژیک شدید و مشکلات تنفسی می‌شود و همچنین یک نوع از آن موسوم به «آفلاتوکسین»، سرطان‌زا ست. مایکوتوکسین در کپک‌های رشد کرده روی غلات و خشکبار پیدا می‌شود اما ممکن است در سیب،‌ آب انگور و دیگر محصولات هم مشاهده شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: