چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۵۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
عوارض مصرف غذاهای سرد و تر با ماهی‌
شفاآنلاین- سید جواد علوی کارشناس طب سنتی گفت: زعفران نشاط آور است و موجب شادی, سرور, تقویت حواس و نیکوکننده رنگ رخسار است. افراد دارای مزاج‌ سرد و تر بهتر است برای کاهش عوارض ماهی در زمان پخت آن، از روغن کنجد و ادویه گرم استفاده کنند و در صورت تمایل پس از خوردن ماهی عسل یا زنجبیل مصرف کنند. طبع اغلب ماهی‌ها سرد و تر است، مصرف آب، ماست، دوغ و غذاهای سرد و تر همراه آن باعث ایجاد بیماری‌هایی مانند درد مفاصل، درد معده، سردرد و ... در افراد مستعد می‌شود.وی افزود: خوراکی‌هایی مانند زردآلو، کرفس، گل سرخ، گلاب، عرق بیدمشک، مشک، کنگر، شاهتره، دارچین، و امثال این‌ها عرق را خوشبو می‌کند. خوردن زرشک برای گرم مزاج ها را مفید است و باعث قوت دل و جگر و معده این افراد می‌شود همچنین برای رفع قبض و خشکی ناشی از آن بهتر است که زرشک همراه با شکر خورده شده یا به صورت شربت و مربا درآورند. طبیعت زرشک سرد و خشک است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: