دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
سم موجود در این نوشیدنی را بشناسید
شفا آنلاین- دکتر محسن اکبری آسیب‌شناس و مدرس طب اسلامی ایرانی گفت: در برخی موارد دیده شده که مصرف چای باعث ایجاد اختلالاتی در سیستم گوارشی و در نتیجه ایجاد دل دردهای شدید و گاهی نیز یبوست و اسهال می‌شود. همچنین چای سبز باعث می‌شود دستگاه گوارش نتواند به میزان لازم آهن جذب کند و این خود باعث بروز بیماری‌های متعددی است.وی افزود: یکی از مهمترین ضررهای چای وجود اگزالات فراوان در آن است که مرکز سنگ‌های داخل کلیه می‌شود. همچنین نوشیدن چای با هدف کاهش وزن هم اقدام منطقی به حساب نمی‌آید این که افراد فقط با مصرف یک ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا کنند علمی نیست چون کاهش کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که می‌تواند بیشترین نتیجه یا همان کاهش وزن مورد انتظار را به همراه بیاورد.افراد در صورت تمایل به مصرف چای آن را به صورت رقیق و همراه با هل یا دارچین ۲ ساعت بعد از وعده غذایی بنوشند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: