دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۵
تسنیم- ناصر رضایی‌پور دستیار دکترای تخصصی طب سنتی گفت: در دوره بارداری، زیاده‌روی در مصرف نخود، لوبیا، کنجد، بابونه، زعفران، پونه و رازیانه به جنین آسیب وارد می‌کند. همچنین بانوان باردار باید از مصرف بنفشه، گشنیز، ختمی و زیاده‌روی در مصرف زرشک، کرفس و سیب ترش (به‌ویژه در سه‌ماهه نخست بارداری) پرهیز کنند. استفاده از مویز، بهِ شیرین، گلابی، سیب میخوش (ملس) و انار ملس در دوران بارداری توصیه می‌شود.
وی افزود: یکی از مشکلات دوره بارداری به‌ویژه در اوایل آن، یبوست است. برای لینت مزاج لازم است در رژیم غذایی زنان باردار، از شورباها، آش‌ ساده بسیار چرب با کمی هویج رنده‌ شده و گوشت مرغ جوان استفاده شود. در صورتی که یبوست شدید باشد، می‌توان از شیرخشت، ترنجبین، فلوس، روغن بادام یا برگ گل‌سرخ استفاده کرد، ولی مصرف مسهل‌های قوی یا فرآورده‌های سنا، صبر زرد، گل بنفشه، گل ختمی، گل پنیرک و خاکشی ممنوع است. مصرف ۳۰-۲۵ گرم ترنجبین یا شیرخشت نیم تا یک ساعت پیش از صبحانه، قابل توصیه است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: