يکشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۸۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵

دکتر من- مهرداد میرکریمی متخصص طب سنتی گفت: سبزی خوردن در واقع مربوط به گیاهان دارویی هستند که فواید بسیار زیادی دارند. تخم ریحان یا تخم شربتی بسیار برای هضم مفید است و برای همه مزاج‌ها مفید است، بهترین شیوه مصرف تخم شربتی به این صورت است که مقداری آبلیمو یا آب نارنج همراه با تخم شربتی و عسل مخلوط شده و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود.

آبلیمو به عنوان طعم دهنده غذا بسیار رایج است ولی توصیه می‌کنیم که از آب نارنج نیز در غذاها استفاده کنند چرا که هر ماده غذایی ترش دارای طبع سرد بوده و آب نارنج تنها ماده‌ غذایی ترش بوده که دارای طبع گرم است. بهتر است که به جای رب از رب نارنج در غذاها استفاده کرد چرا که به هضم غذا کمک می‌کند و موجب بهبود طعم غذا نیز می‌شود. سوپ جو بسیار رطوبت بخش است و همراه با سبزی‌هایی مانند ریحان، نخود سبز برای فصل گرما غذای مناسبی است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: