شفا آنلاین- آیتالله تبریزیان محقق طب اسلامی گفت: سنجد خواص بسیار زیادی در درمان بیماریها دارد و سنجد از پوست، گوشت و هستهاش پر از خاصیت است.ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ(ع) میفرمایند: سنجد، ﮔﻮﺷﺘﺶ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﻰﺭﻭﻳﺎﻧﺪ، هستهاش ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺭﺍ ﺭﺷﺪ ﻣﻰﺩﻫﺪ ﻭ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﭘﻮﺳﺖ ﺭﺍ میرویاند. علاوه ﺑﺮ ﺍﻳﻦ، سنجد، کلیهها ﺭﺍ ﮔﺮﻡ میﻛﻨﺪ، ﻣﻌﺪه ﺭﺍ ﭘﺎﻙ ﻣﻰﺳﺎﺯﺩ، ﻣﺎﻳﻪ ﺍﻳﻤﻨﻰ ﺍﺯ ﺑﻮﺍﺳﻴﺮ ﻭ پروستات ﺍﺳﺖ، ﺳﺎﻕ ﭘﺎ ﺭﺍ ﻗﻮﻯ میﻛﻨﺪ.
کسی که پوستش آسیب میبیند مثلاً پوستش میسوزد، پوست سنجد بهترین چیز برای ترمیم پوست بدنش است. سنجد برای رفع تبها بسیار مفید است. گوشت سنجد برای افرادی که تمایل دارند چاق شوند, مفید است. هسته سنجد هم برای افرادی که شکستگی استخوان یا پوکی استخوان دارند، خیلی مفید است، به این صورت که هسته سنجد را پودر کنند و بخورند. خوراک فرنی سنجد روزانه مصرف شود به این ترتیب که 3 قاشق غذاخوری پودر سنجد را داخل یک لیوان شیر بریزند و عسل اضافه کرده و میل کنند.