يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۸۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷

مهر- نوشیدن یک لیوان آب هندوانه یا خوردن هندوانه نه تنها موجب پرشدن معده می شود بلکه مواد مغذی از بین رفته را نیز احیاء می کند. تخم هندوانه به کاهش فشار خون کمک می کند. تخم های هندوانه منبع غنی سیترالین، اسیدآمینه غیرضروری، هستند که دارای خاصیت ضدفشار خون است. این اسیدآمینه نه تنها موجب کاهش فشارخون شاهرگی می شود بلکه موجب افزایش آزادشدن اکسیدنیتریک هم می شود و بدین ترتیب به کنترل فشار خون کمک می کند.

این تخم های هندوانه دارای تاثیر حفاظتی از قلب و تاثیر ضداکسایشی هم هستند و به همین خاطر ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند. بیماران قلبی مصرف تخم هندوانه را در رژیم غذایی شان قرار دهند. تخم های هندوانه حاوی اسیدهای چرب مونواشباع نشده، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. این چربی ها نه تنها به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می کنند بلکه در تحت کنترل نگه داشتن کلسترول هم نقش دارند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: