سلامت نیوز- هاتداگ از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان افراد در سنین مختلف است و یکی از غذاهایی است که کودکان و نوجوانان بسیار به مصرف آن علاقهمند هستند و در بیشتر مواقع مصرف آن را با پنیر و آبهای گازدار ترجیح میدهند و همین امر بر معایب آن میفزاید. بنابر تحقیقی جدید، کودکانی که در هر ماه بیش از دو عدد هاتداگ استفاده کنند 9 برابر بیشتر از کودکان دیگر امکان دارد که به سرطان خود در دوران کودکی مبتلا شوند.
علاوه بر این، مادرانی که در دوران بارداری در هر هفته یک هاتداگ مصرف کنند احتمال اینکه نوزداشان در دوران کودکی به سرطان مبتلا شود افزایش مییابد. به طور مشابه، پدرانی که قبل از اقدام به بارداری مقادیر زیادی هاتداگ مصرف میکنند بیشتر امکان دارد که کودکانشان در آینده به سرطان خون مبتلا شوند. نیتریت یکی از مواد افزودنی به هاتداگ است که میتواند سبب مسمومیت غذایی حاد شود.