يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
r_search
نوع نشریه:
نشریات:
از تاريخ:
تا تاریخ:
کد خبر: ۸۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷

سلامت نیوز- تحقیقات محققان دانشگاه میشیگان آمریکا نشان می دهد دوره بلوغ دخترانی که به طور مکرر گوشت قرمز مصرف می کنند به طور میانگین ۵ ماه زودتر از دختران دیگر آغاز می شود. بالعکس دخترانی که بیش از یک بار در هفته ماهی های چرب نظیر ماهی تن و ساردین مصرف می کنند، آغاز دوره بلوغ شان دیرتر از دخترانی خواهد بود که ماهی یکبار یا کمتر گوشت مصرف می کنند.

اریکا جنسن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: نتایج این مطالعه بسیار مهم است چراکه می تواند در توضیح علت ارتباط مصرف گوشت قرمز در اوایل زندگی و افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه در سنین بالاتر نقش داشته باشد. آن دسته از دخترانی که غالب اوقات ماهی های چرب می خوردند دوره بلوغ شان در سن ۱۲ سال و ۶ ماه آغاز شد. این تفاوت حائز اهمیت است چراکه با ریسک ابتلا به بیماری در سنین بالا مرتبط است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: